O vyšetření

Laboratoř GEN-TREND s.r.o. nabízí již od roku 2002 širokou škálu vyšetření založených na molekulární diagnostice patogenů a lidského genomu.

Laboratoř GEN-TREND s.r.o.

Nabízíme DNA analýzy založené na vysoké odbornosti personálu a špičkovém zázemí moderní laboratoře. Bonusem je profesionální přístup založený na mnohaleté zkušenosti v oboru.



1.

Zkušenost

Laboratoř provedla více než 50 000 rutinních analýz.

2.

Odbornost

Analýzy provádějí odborníci s rozsáhlými zkušenostmi z akademického výzkumu i soukromého sektoru.

3.

Kvalita

Kvalita analýzy a spolehlivost výsledků je pro nás zásadním parametrem. V laboratoři je zaveden systém kontroly kvality splňující nároky normy ČSN EN ISO 13485:2012.

4.

Spolehlivost

V laboratoři využíváme moderní, spolehlivé a vysoce citlivé metody detekce.

5.

Rychlost

Garantujeme co nejrychlejší provedení analýz od doručení vzorku. Důležitá je pro nás psychická pohoda zákazníka.

6.

Flexibilita a ochota

Neváhejte se na nás obrátit. Najdeme si na Váš problém čas, poradíme, vysvětlíme.

Naši lidé

Ing. Pavla Schneiderová
Ing. Pavla Schneiderová

Pavla vystudovala VŠCHT v Praze a nyní je jednatelkou společnosti, kdy je zodpovědná za finance a provoz laboratoře. Současně je také nápomocná při vývoji našich nových projektů výzkumu a vývoje.

RNDr. Tereza Chrudimská
RNDr. Tereza Chrudimská

Tereza vystudovala Přírodovědeckou fakultu Jihočeské univerzity obor Klinická biologie zakončený magisterskou zkouškou a následným rigorózním řízením se získaným titulem RNDr. V současnosti je vedoucí laboratoře a je zodpovědná za kvalitu jakosti laboratorních analýz, péči o zákazníky a také vede naše výzkumné a vývojové aktivity.

Mgr. Kateřina Štindlová
Mgr. Kateřina Štindlová

Kateřina vystudovala Přírodovědeckou fakultu Jihočeské univerzity v oboru Klinická biologie a v laboratoři pracuje jako bioanalytik. Je zodpovědná za provádění laboratorních analýz a jejich vyhodnocení. Zároveň řídí výrobu našich IVD diagnostických souprav a dohlíží na kontrolu kvality.

Mgr. Nikola Jachníková
Mgr. Nikola Jachníková

Nikola vystudovala Přírodovědeckou fakultu Jihočeské univerzity v oboru Molekulární biologie a genetika. V laboratoři pracuje jako bioanalytik a má na starosti příjem vzorků a provádění laboratorních analýz. Zároveň se také podílí na výrobě našich IVD diagnostických souprav.

Vyberte kategorii vyšetření

Novinky aktuality

Svátky a dobré zažívání
18.11.2024
Vánoční svátky jsou obdobím bohatým na pokrmy, které mohou náš trávicí systém výrazně zatížit. Cukroví, smetanové pokrmy a tučná jídla mohou pro naše trávení představovat velkou výzvu. Pro lidi s laktózovou intolerancí je však tento tlak na zažívací
Zjistit více
Děti a potravinová intolerance
26.1.2024
Rostoucí množství výzkumů ukazuje, že potravinové přecitlivělosti se vyskytují i u dětí a mají vliv na jejich fyzické i psychické zdraví. Na vině je porušená střevní bariéra a prostup větších molekul potravy (především bílkovin) do krevního řečiště,
Zjistit více
Šťastné a zdravé Vánoce – náš tip na vánoční dárek
9.11.2023
O Vánocích se těšíme se na společné chvíle se svými blízkými a přemýšlíme,  jakým dárkem je potěšit. Co si obvykle navzájem přejeme? Štěstí a zdraví. Zdraví je skutečný poklad, a i když nemůžeme darovat samotné zdraví, můžeme přispět k jeho o
Zjistit více
Testy potravinových intolerancí řešte raději v laboratoři
3.10.2023
Potravinové intolerance (přecitlivělosti) mají za následek zdravotní problémy, se kterými se setkává skoro každý – únava, bolesti hlavy, vyrážky, bolení břicha či kloubů, nabírání na váze a mnoho dalších příznaků, které by člověk jen těžko spojoval s
Zjistit více
Může i zdravé jídlo škodit?
11.8.2023
Bolesti hlavy, únava, kožní potíže? Tyto příznaky nejsou ojedinělé, ale co za nimi vězí? Stres, přepracování? A co když je to tím, co jíme? Co když každý den máme na talíři něco, co nám škodí, aniž o tom víme? Pojďme se na to kouknout blíže:
Zjistit více
Kyselina mléčná - proč je zdraví prospěšná?
24.4.2023
Kyselina mléčná vzniká z cukrů činností bakterií tzv. mléčným kvašením za nepřítomnosti vzduchu. Můžeme ji najít v kysaných produktech jako jsou jogurty, kefíry, nebo v poslední době populární kvašené zelenině. Činností bakterií se mléko či zelenin
Zjistit více
Příspěvky pojišťoven na dentální hygienu - 2023
18.4.2023
Jako každý rok, tak i v roce 2023 přispívají některé zdravotní pojišťovny na dentální hygienu. Níže jsme si dovolili převzít kompletní jednoduchý přehled ze stránek Asociace dentálních hygienistek. Doporučujeme si samozřejmě aktuální podmínky vždy ov
Zjistit více
Světový den zdraví
6.4.2023
Světová zdravotnická organizace (WHO) vznikla 7. 4. 1948 a na tento datum také každoročně připadá Světový den zdraví. Tento den nám tak připomíná, jak důležité je starat se o své zdraví a zlepšovat svou kvalitu života, a to především v rámci prevence
Zjistit více
Hormonální antikoncepce bez obav
13.3.2023
Zvážila jste přes nasazením hormonální antikoncepce (HA) všechna rizika jejího užívání? Pokud ano, narazila jste i na nebezpečné riziko zvýšené krevní srážlivosti? V případě, že jste nositelkou dědičné trombofilní mutace a nevíte o tom, riskujete uží
Zjistit více
Onemocnění dásní negativně působí na průběh těhotenství
23.2.2023
Krvácení či otoky dásní, odhalování krčků zubů, zápach z úst – příčiny bývají v dysbalanci zubní mikroflóry a v přemnožení patogenních bakterií. Tento stav může přejít až ke vzniku chronické gingivitidy a parodontitidy, která negativně působí na celé
Zjistit více
Kam se nejraději přisaje klíště?
18.1.2023
Věděli jste, že klíště si svou kořist aktivně loví? Hlavní "lovnou zbraní" je pro klíšťata Hallerův orgán. Jde o smyslový orgán klíšťat, malou jamku, kterou najdete na tarzálních článcích předních končetin. Hallerův orgán představuje důležitou a nezb
Zjistit více
Mají klíšťata nepřátele?
18.1.2023
Klíště je lidmi nenáviděný parazit, který svého hostitele může nakazit závažným onemocněním jako je klíšťová encefalitida nebo lymská borelióza. I tento parazit má však své přirozené nepřátele, kteří jeho stále se zvyšující počty do jisté míry reduku
Zjistit více
© Copyright 2024 GEN-TREND, s.r.o. | Informace o zpracování cookies