Moderní věda nabízí možnost určit, k čemu je Vaše tělo geneticky nastaveno, co jste takzvaně „zdědili do vínku“. Poznejte sílu Vašich genů a přizpůsobte svůj životní styl Vašemu tělu.
Rychlost dodání výsledků byla velmi dobrá, stejně jako srozumitelnost výsledků.
Monika V. Písek
Po vyřazení potravin přestaly mé trávicí obtíže, které byly jinak běžnou součástí dne. Přestala jsem trpět na bolesti žaludku, nadýmání a průjmy. Test potravinových intolerancí mi vrátil životní komfort, který jsem měla dříve.
Dana F. Slaná
Díky testu potravinových intolerancí jsem upravila svoje stravování a následně se mi zlepšil i zdravotní stav.
Kateřina M. Říčany
Moc děkuji za skvělé služby – rychlost, profi zpracování i perfektně zpracované doplňující informace. Po zavedení dietetických opatření po testu potravinových intolerancí jsem z velké části bez potíží.
Jana K. Troubelice
Všechno super, srozumitelné a rychlé. Test mi pomohl s mými zdravotními potížemi.
Rostoucí množství výzkumů ukazuje, že potravinové přecitlivělosti se vyskytují i u dětí a mají vliv na jejich fyzické i psychické zdraví. Na vině je porušená střevní bariéra a prostup větších molekul potravy (především bílkovin) do krevního řečiště,
O Vánocích se těšíme se na společné chvíle se svými blízkými a přemýšlíme, jakým dárkem je potěšit. Co si obvykle navzájem přejeme? Štěstí a zdraví.
Zdraví je skutečný poklad, a i když nemůžeme darovat samotné zdraví, můžeme přispět k jeho o
Potravinové intolerance (přecitlivělosti) mají za následek zdravotní problémy, se kterými se setkává skoro každý – únava, bolesti hlavy, vyrážky, bolení břicha či kloubů, nabírání na váze a mnoho dalších příznaků, které by člověk jen těžko spojoval s
Bolesti hlavy, únava, kožní potíže? Tyto příznaky nejsou ojedinělé, ale co za nimi vězí? Stres, přepracování? A co když je to tím, co jíme? Co když každý den máme na talíři něco, co nám škodí, aniž o tom víme?
Pojďme se na to kouknout blíže:
Kyselina mléčná vzniká z cukrů činností bakterií tzv. mléčným kvašením za nepřítomnosti vzduchu.
Můžeme ji najít v kysaných produktech jako jsou jogurty, kefíry, nebo v poslední době populární kvašené zelenině.
Činností bakterií se mléko či zelenin
Jako každý rok, tak i v roce 2023 přispívají některé zdravotní pojišťovny na dentální hygienu. Níže jsme si dovolili převzít kompletní jednoduchý přehled ze stránek Asociace dentálních hygienistek. Doporučujeme si samozřejmě aktuální podmínky vždy ov
Světová zdravotnická organizace (WHO) vznikla 7. 4. 1948 a na tento datum také každoročně připadá Světový den zdraví. Tento den nám tak připomíná, jak důležité je starat se o své zdraví a zlepšovat svou kvalitu života, a to především v rámci prevence
Zvážila jste přes nasazením hormonální antikoncepce (HA) všechna rizika jejího užívání? Pokud ano, narazila jste i na nebezpečné riziko zvýšené krevní srážlivosti? V případě, že jste nositelkou dědičné trombofilní mutace a nevíte o tom, riskujete uží
Krvácení či otoky dásní, odhalování krčků zubů, zápach z úst – příčiny bývají v dysbalanci zubní mikroflóry a v přemnožení patogenních bakterií. Tento stav může přejít až ke vzniku chronické gingivitidy a parodontitidy, která negativně působí na celé
Věděli jste, že klíště si svou kořist aktivně loví? Hlavní "lovnou zbraní" je pro klíšťata Hallerův orgán. Jde o smyslový orgán klíšťat, malou jamku, kterou najdete na tarzálních článcích předních končetin. Hallerův orgán představuje důležitou a nezb
Klíště je lidmi nenáviděný parazit, který svého hostitele může nakazit závažným onemocněním jako je klíšťová encefalitida nebo lymská borelióza. I tento parazit má však své přirozené nepřátele, kteří jeho stále se zvyšující počty do jisté míry reduku